2012. április 28., szombat


Power of Love (18+)
(Mir PoV)





Chapter 1.

Épp a szokásos leltárazást végeztem a ruháim között, mikor kopogást hallottam. Pedig tudják a hyungok, hogy utálom, ha ilyenkor megzavarnak. Gondolkodásom azonban félbeszakította egy illat. Ez…KÁVÉ!!! Szinte feltéptem az ajtót és már rohantam volna a konyhába, de egy nem várt baleset történt. Joon állt előttem, kávéval leöntött ingben és csak lesett, először csodálkozva, majd inkább mérgesen.
 - Júj, bocsi!! Azt hittem a konyhából jön az illat… - mentegetőztem, de nem sok sikerrel. Aki csinál valamit a ruháival az attól a perctől kezdve halott. De ha belegondolok, hogy ha akár csak egy kicsit is felidegesítik…huh, csak egyszer táncolt az idegein egy csaj, akivel összejött, de aznap este mégis mi voltunk azok, akik nem tudtak aludni a hangoktól. 
 - Áhh, hagyd csak… - legyintett egy kicsit felengedve, amitől teljesen leblokkoltam. Joon…elnézi?? Lázas? Beteg? A halálán van??? Egy árva hang nem jött ki a torkomon, csak némán tátogtam a meglepetéstől. Letette a csészét a mellette lévő kicsi fa asztalra és lassan kigombolva levette magáról a fehér inget. Éreztem, hogy felsőtestén végignézve lángba borul az arcom, így kicsit elfordítottam a fejem, hogy ne legyen feltűnő. Hányszor képzeltem el, hogy azok az izmos karok védelmezőn átölelnek…..Gondolatban most is átfutott az agyamon, hogy fölém magasodik, kezem erősen leszorítja és….Mir ezt most hagyd abba! Hova gondolsz? Majd pont téged akarna, mi? Hisz annyi lányt megkaphat, csak csettintenie kell. De te nem vagy lány, Joon pedig nem meleg. De ha az is lenne…és egyszer fogná magát és letámadna…ahhww az olyan jó lenne ~ Gondolataim kicsit elkalandoztak és észre sem vettem, hogy olyan arcot vágok, mintha épp egy pornó filmen élvezkednék, ő meg telibe engem bámul.
 - Baj van? – kérdezte kíváncsian és felhúzta az egyik szemöldökét. Imádtam ezt a nézést…Azok az édes kiskutya szemek…
 - Nem…semmi…csak gondolkodtam… - hebegtem és próbáltam valami elfogadható indokot találni a viselkedésemre.
 - Figyelj Joon…te gondolkoztál már valaha azon, hogy ne csak...lánnyal legyél? – akadozva tudtam csak kibökni, hisz teljesen zavarban voltam még mindig. Láttam rajta, hogy ledöbbent, a szemei hatalmasra nyíltak, de féltem…nem tudtam mire számítsak. Majd elmosolyodott…??
 - Persze, hogyne, mindig rád gondolok a fürdőben mikor nincsen barátnőm. – mondta egy hatalmas vigyorral az arcán és kacsintott. Azt hittem hallucinálok és az előbbinél vörösebb már nem is lehetek…tévedtem.
 - T-tényleg…? – most erre komolyan, hogy reagáljak? Ha legalább tudnám, hogy igazat mondott vagy csak hülyéskedett. Kellett nekem megkérdezni…
 - Jaj, hát hova gondolsz? Én…pasival?? Nemár. – elnevette magát, bennem viszont egy világ dőlt össze. Én hülye…miért is reménykedtem…Teljesen elszontyolodtam, ő viszont közelebb jött és a fülemhez hajolt.
 - Vagy talán…azt szeretnéd, hogy változtassak? – súgta a maga izgató és kéjes hangján. Lehunytam a szemem, de akaratlanul is egy halk sóhaj csusszant ki ajkaim közül. Éreztem, hogy egyik kezével végigsimítja az arcom, le a nyakamon, tovább a vállam felé, majd lágyan megcsókolja a kulcscsontom. Megborzongtam az új érzéstől, hisz a tényre, hogy még sosem voltam senkivel, a testem nagyon jól emlékeztetett. Szájával tovább haladt felfelé, az ujjai útján, de nyakamnál megállt és finoman beleharapott. Szemem résnyire nyílt és szám is kissé eltátottam. Észrevehette, mert elmosolyodott és nyelve hegyével ízlelte meg bőrömet, míg elért az államig…


1 megjegyzés: