2012. április 29., vasárnap


Édes élvezetek (18+)
(G-Dragon)


   Kellemesen meleg, nyári nap volt, a konyha ablakán beszűrődő fény megvilágította az épp készülőfélben lévő süteményt. Ma volt pontosan egy éve, hogy összejöttél álmaid pasijával, G-Dragon személyében. A 12 hónap heves csókcsatákkal véget érő veszekedésekkel telt el, de az utóbbi napokban érezted, hogy a kapcsolatotok kezd révbe érni.
Valami különlegeset terveztél mára, vagy legalábbis szokatlan fogadtatást. Tudtad, hogy mindig késő délután érkezik, így még volt pár órád, hogy összekészíts mindent. A gyertyákat a hálóban, a szexi fehérneműt, a finom vacsorát, plusz a kedvenc sütijét. A piskóta már megvolt, most következett a Nutella, majd arra még egy réteg piskóta és végezetül a hab. Lassan, egyenletesen kented szét a mogyorókrémet és a végén lenyaltad a kanálról a  maradékot.
 -
Mmm…ez szexi volt… - búgta füledbe egy mély, férfias hang. Karok ölelték át hátulról a derekad és egy édes szempár a vállad fölött leste, mit csinálsz.
 -
Jiyong! Mit keresel te itthon ilyenkor? – kérdezted őszinte meglepettséggel. Oda a meglepetés, a tervezés, minden!
 -
Mnn…Az évfordulónkra hivatkozva korábban eljöttem, de…úgy látom nem számítottál rám. Mondd…mit talált ki az én gyönyörű barátnőm? – hangja bódító jázminként hatott rád és érezted, ahogy ajkaival a füledet súrolja.
 -
A…kedvencedh… - csúszott ki a szádon egy sóhaj keretében.
 -
Azt látom…nutella…isteni… - súgta és egy ujját az üvegbe téve megforgatta és kivett belőle egy kisebb adagot. A szájához emelte és nyelvét végighúzva rajta, lenyalta a felét, majd rád nézett. Lassan ajkaidhoz érintette, így résnyire nyitottad őket és szopogatni kezdted róla az édességet. Teljesen megbabonázva nézett, de mikor befejezted, nem akarta kihúzni az ujját, inkább még egyet csatlakoztatott hozzá és egyre erősödő sóhajokkal csókolgatni kezdte a nyakad. Végigfutott rajtad a meleg és szemeid lehunyva átadtad magad az élvezeteknek. Kicsit megmozdította ujjait, te pedig készségesen ízlelted őket tovább, de tudtad, hogy neki ennél több kell. Másik kezével combjaid felé vette az irányt és lassan simogatni kezdte belső oldalukat. Halkan felsóhajtottál és a kredenc szélére támaszkodva próbáltál talpon maradni. Mikor csókjaival a válladhoz ért, elvette a kezeit és felkapva a hálóba vitt. Az ágyra téve rád mászott és míg gyönyörű szemeiben a tüzet, a szenvedélyt vizslattad, valami kattant. Csuklódon hideg bilincsek záródtak és akárhogy is kapálóztál, képtelen voltál elhúzni őket az ágytámlától.
 -
Jiyong, neh… - súgtad erőtlenül, de nem törődött vele. Széttépte felsődet és azonnal melleidet kezdte masszírozni. Imádta, hogy otthon nem hordasz melltartót, hisz ez mindig megkönnyítette a dolgát.  Felemelve a nutellás üveget – melyet veled együtt hozott be – ismét belemártotta egy ujját és fedetlen melleidet kente be vele. Ajkai azonnal rátapadtak, s addig szívogatta, nyalogatta bimbóid, míg újra tiszták nem lettek. Teljesen kiment belőled az erő, csuklóid elengedve feküdtél alatta. Csókolgatni kezdte a mellkasod és egyre lejjebb haladt, egészen a köldöködig, ahol megállva fürge ujjaival nadrágod szedte szét és húzta le. Lábaid széttárta és egy ujját végighúzta nedves alsóneműdön. Kaján vigyorral az arcán lehúzta rólad az utolsó ruhadarabot is és azonnal lefogta combjaid. Óvatosan közelített legérzékenyebb pontod felé és nyelve hegyét éppen hogy odaérintve egy nagyobb nyögést váltott ki belőled. Ezen felbátorodva lejjebb haladt és nyelvével párszor körözve megízlelt belülről is. Megfeszültél és feltört belőled egy halk sikoly. Élvezte, ahogy remegsz alatta, így gyorsított és mélyebbre hatolt. Érezted, hogyha így folytatja, nem kell sok és elmész, ezt ő is tudta, de most nem érdekelte. Pár perc múlva nevét sikítva elérted az orgazmust, s ő arcodhoz hajolva szemedbe nézett és megcsókolt. Nyelvét átdugta szádba így érezted az édes nutellát és viszonoztad a csókot. Mikor elhajolt tőled, levette a pólóját, valamint a nadrágját és a bokszerét is, így felfedve a már mereven álló férfiasságát. Visszafeküdt rád és ujjaival lágyan végigsimítva testeden, lábaid közé siklott és ott, ahol az előbb még nyelve járt, simogatni kezdett. Felsóhajtottál az újbóli élvezetre, majd érezted, ahogy felcsúsztatja egy ujját, majd még egyet és lassan mozgatni kezdi. Halk nyögések hagyták el a torkodat és éhesen mellkasod kezdte harapdálni. Még soha sem láttad ilyennek, tényleg nagyon kívánhatott…
Kihúzta ujjait és szinte azonnal lüktető férfiasságával helyettesítette azokat. Egyetlen lökéssel benned volt, de egy pillanatra lehunyt szemmel megállt és résnyire nyitott ajkain kieresztett egy nyögést, hogy ne élvezzen el rögvest.
Mikor lenyugodott, kezét fejed mellé támasztva mozogni kezdett és minden egyes lökésnél szinte tövig beléd hatolt. A csúcsra vitt már önmagában a tudat, hogy mit tesz veled, de az igazi, fizikai élvezetet semmi sem múlhatta felül. A bilincset görcsösen húzva, hátad ívbe feszült és elérted a második orgazmusod is, majd pár lökéssel később követett és eltelített forró nedvével. Lihegve rád borult és a bilincseket erőtlenül kipattintva kihúzta magát és melléd dőlt.
 -
Szeh….szeretemh…az évfordulókhat… - zihálta és átkarolt.
 -
Még…sok ilyet… - súgtad és arcod nyakába fúrva, kimerülve elaludtatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése