2012. április 30., hétfő


EXOtic Love
(Chen&Lu Han)



Chapter 4. (18+)

- Lu Han!! – kiáltottad a csókot megszakítva és mentél volna utána, de Chen elkapta a kezed.
 -
Ha most mész…többé ne várd, hogy veled legyek. – szólt komolyan. Belefájdult a szíved, de nem tudtad mit tegyél. Hogy is választhatnál a hozzád legközelebb álló személy és álmaid pasijának szerelme között? Sóhajtva hozzá bújtál és átölelted, majd ő is átkarolta derekad és elindultatok hozzá.
Mikor odaértetek, kinyitotta az ajtót és felkapva a szobába vitt, ahogy a menyasszonyokat szokták. Elnevetted magad, de kicsit feszélyezett, hogy egyből az ágyra tett. Visszament becsukni az ajtót, te pedig végignéztél a hálószobáján.
Visszafogott, néhol kicsit erősebb színek, de megnyugtató és egyben huncut hatást keltőek.
 -
Tetszik? – kérdezte és lassan rád mászott.
 -
Igen, deh… - súgtad, de lassan nyakad kezdte csókolgatni.
 -
Semmih… - ráztad meg erőtlenül a fejed. Ajkai ingedhez érve megálltak és egyik kezével lassan kihámozott belőle.
Melltartód fogaival húzta le és lágyan csókolgatni kezdte fedetlen melleid. Halk sóhaj csúszott ki a szádon és érezted, ahogy nyelve bimbódon köröz. Másik kezével nadrágod húzta le, majd combjaid kezdte simogatni. Nem tudtad, mi ütött beléd, hogy hagytad magad, de őrült jól csinálta.
 -
Mégh… - nyögted és bugyidat is lehúzva felnyomta pár ujját. Bemelegítés nélkül mozgatni kezdte őket és szabad kezével széjjelebb tárta lábaid. Remegni kezdtél és lehunytad a szemed. Nem akartad látni, mit csinál, féltél az új érzéstől.
Lassan ujjait kihúzva feltolta magát és mikor már benned volt, halkan felnyögött.
 -
Imádlakh… - sóhajtotta és mozogni kezdett. Másra számítottál, de ez isteni volt. A hangja…a kipirult arca…a lökései…együtt teljesen felizgattak és fokozták az élvezetet.
Mélyre hatolt, tövig benned volt és egyre szenvedélyesebben lökött, sóhajai nagyobbak lettek és érezted szapora szívverését.
 -
Chenh….ahh…. – nyögted és lassan elérted a csúcsot.
Lihegve lökött még párat s követve téged, ő is elélvezett. Teljesen kimerülve kihúzta magát és melléd feküdt. Zihálva ránéztél és nem tudtad mondd-e vagy még ne. Majd végül győzött az igen.
 -
Chen…
 - Igenh?
 - Szeretlek… - súgtad halkan, de nem válaszolt, csak lassan elnyomta az álom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése