2012. május 1., kedd


Kiss-me Honey
(Kevin)


Part 2 (18+)

A következő napokban is végig udvarolt, a kávézón kívül és belül, egy pillanatra sem feledkezett meg rólad és mindig segített, ha szükség volt valamire. A 8. napon viszont felhívott magához és körbevezetett.
 -
Ha úgy döntesz maradsz, akkor ezt szokd meg. – mosolygott és megsimogatta a hátad. Megcsodáltad a házat és a végére a hálót hagytad, amin igencsak elcsodálkoztál. Fehér ágytakaró, rajta plüssök, egy kicsi, fiókos éjjeli szekrény, citromsárga sötétítők, színes világítás…
 -
Na…tűrhető? – kérdezte és hátulról átölelte a derekad.
 -
Nem rossz…sőt… - válaszoltál és csípődet akaratlanul is picit megmozdítottad. Halk sóhaj csúszott ki ajkain s szemét lehunyva nyakadhoz hajolt, majd csókolgatni kezdte. Kezeiddel hátranyúlva átkaroltad nyakát és te is felsóhajtottál. A nagy franciaágyhoz tolt és lassan ráfektetett. Megfordultál, hogy szembe legyél vele és mielőtt bármit is mondott volna, egyik kezeddel végigsimítottál testén és a nadrágján lévő dudort kezdted simogatni. Elakadt a lélegzete és csak lassacskán engedte ki a levegőt. Fogaival finoman nyakadba harapott és kezei testeden kezdtek kalandozni.
 -
Kevinh… - sóhajtottál és lehunytad a szemed, de kezeddel benyúltál nadrágjába és bokszeren keresztül folytattad. Kicsit magasabb hangon nyögött fel és megremegett. Szívdobogása felgyorsult és lassan lehúzta rólad a hosszú egybe ruhát. Combjaid kezdte simogatni, s egyre feljebb haladt, míg fogaival lecsúsztatta melltartód pántjait. Szabad kezével kikapcsolta és szinte azonnal levéve rólad, melled kezdte masszírozni. Érezted, az élvezet elhomályosítja elmédet, de még telt annyira, hogy szétszedd és lejjebb told nadrágját.
Ajkait ismét tiédre tapasztotta és szerelmesen csókolva, simogatni kezdett bugyin keresztül. Mikor érezte, hogy elég felkészült vagy, lehúzta rólad azt az egy szem fehérneműt is és feldugta két ujját. Halkan felnyögtél és a lepedőbe markoltál. Óvatosan mozgatni kezdte, s mikor megszoktad és kezdted élvezni, kihúzta őket és bejáratodhoz tette merev férfiasságát.
 -
Biztos…akarodh? – kérdezte zihálva és mélyen szemedbe nézve. Bólintottál és nyakát átkarolva lassan beléd hatolt. Megremegtél és egy erőteljesebb nyögés kíséretében megfeszítetted magad. Kicsit égető érzés volt, de nem több, inkább tetszett.
Hajába túrtál és halkan szuszogva lassan mozogni kezdett. Minden apró rezdülése finomságra utalt, nem akart semmit sem elsietni, figyelt rád, hogy te is élvezd. Óvatos volt és addig nem mert gyorsítani, míg te nem kérted. A lassúság meghozta gyümölcsét, kezdted érezni, hogy minden egyes lökéssel közelebb visz a csúcshoz.
 -
Kevin…mégh… - nyögted és közelebb húztad magadhoz. Mély levegőt vett, majd megtámaszkodott és mélyebbeket kezdett lökni. Érezted, hogy már tövig ment, és nyögéseitek is egyre hangosodtak.
 -
Nem…bíromh… - nyöszörögte Kevin, félve, hogy te még messze vagy a végétől. Pedig egyáltalán nem így, volt, csak egy kicsi kellett, egészen kicsi.
 -
Cshakh…csináldh…ahhh… - nyögtél hangosan és pár lökéssel később hajába markolva elélveztél. Téged követve ő is elment és lihegve borult rád.
 -
Szeretlkh… - súgtad zihálva és szorosan megölelted.
 -
_________...velem maradsz? – kérdezte kicsit lenyugodva és szemedbe nézve.
 -
Vízum nélkül nem lehet… - szomorodtál el és lenéztél, de akkor olyat mondott, amiről elképzelni sem merted volna, hogy megtörténhet.
 -
Legyél a feleségem…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése